Haloradio on kuvan, äänen, sekä kodin ATK-verkkojen ammattilainen

Control4 – kodin ja toimiston automaatiojärjestelmä.

Kuva, ääni, valaistus ja lämmitys napin painalluksella. Control4 tarjoaa kokonaisvaltaisia automaatioratkaisuja koteihin ja yrityksiin. Control4  mahdollistaa jokapäiväisessä elämässä käytettyjen laitteiden keskitetyn ohjauksen yhdellä selkeällä käyttöliittymällä.

Genelec – parhaat aktiivikaiuttimet kotiin ja ammattilaiselle.

Suomalaisen Genelec-kaiutinvalmistajan suunnittelufilosofia perustuu kestävään kehitykseen ja ympäristön arvostamiseen. Kaiuttimien muotoilu palvelee niiden akustista suorituskykyä. Genelec valmistaa suorituskyvyltään erinomaisia tuotteita tarkkailukäyttöön, kotikäyttöön sekä AV-asennuskäyttöön.

Tosibox – turvallista surffailua ja etäkäyttöä tiedon valtatiellä.

Tosibox on suomalainen yhtiö, joka on kehittänyt maailman parhaan ja tietoturvallisimman internetyhteyden. Tosibox on VPN-tekniikan uusi standardi.

Pakedge – parhaat tuotteet sisäverkkoon.

Pakedge valmistaa korkealuokkaisia tuotteita sisäverkkoihin. Tuotevalikoimasta löytyy reitittimet, kytkimet, WiFi-tukiasemat ja -kontrollerit sekä ohjattavat virtakiskot.

Sangean - Legendaarinen radio

Sangean on klassinen korkealaatuinen pöytäradio, ensiluokkaisella äänenlaadulla ja erinomaisella radiovastaanotolla. Puukotelo parantaa radion akustista sointia. Valikoimassa on kaikkiin tarpeisiin sopiva radio.     

Lyngdorf – innovatiivistä hifiä Tanskasta.

Lyngdorf Audio on tarkoitettu toistamaan äänitallenne alkuperäsenä, mitään siitä poistamatta tai siihen lisäämättä. Ainutlaatuisella Room Perfect -järjestelmällä saadaan myös huonetilan aiheuttamat virheet äänessä korjattua

Steinway Lyngdorf – konserttisalin tunnelmaa kotiisi.

Steinway – suunniteltu ja valmistettu Tanskassa vuodesta 2005. Jokainen komponentti on valmistettu ja valittu vastaamaan Steinwayn laatukriteereitä. Steinway on mahdollisuus hankkia konserttisalin tunnelma omaan kotiin.

Marantz – totuudenmukaista musiikin toistoa.

Marantz-vahvistimien tehtävä on toistaa ääni mahdollisimman totuudenmukaisena. Oikea ja hyvälaatuinen HiFi-ääni voi tuottaa elämyksiä. Tähän takoitukseen on olemassa Marantz.

Konto-akustiikkalevyt parantavat tilasi akustiikan luonnollisesti.

Suomalaisilla Konto-akustiikkatuotteilla on erinomainen äänen absorbointikyky. Konto-akustiikkalevyt ovat pintaturpeesta valmistettuja luonnontuotteita.

Sonos – langattomat monihuoneratkaisut musiikin kuunteluun.

Sonos tuotteita on saatavilla tilauksesta.

Bluesound – langattomat monihuoneratkaisut musiikin kuunteluun studiotason äänellä.

Bluesound tarjoaa mahdollisuuden rakentaa luotettava ja helppokäyttöinen langaton monihuonejärjestelmä. Jokaisessa huoneessa päästään nauttimaan täydellisestä studiotason äänestä.

Heos by Denon – älykkäät langattomat monihuoneratkaisut musiikin kuunteluun.

HEOS – kytke, yhdistä WI-FI -verkkoon ja täytä jokainen huone musiikilla. Toista lempimusiikkiasi suoratoistopalveluista, älypuhelimesta, tabletista, USB-muistilta tai muusta ulkoisesta laitteesta. HEOS by Denon täyttää jokaisen musiikin kuuntelijan vaatimukset.

Grundig – tehty Sinulle.

Grundig on valmistanut kodintekniikkaa jo vuodesta 1945. Grundig toimittaa kotiisi moderneja sekä laadukkaita viihde- elektroniikkatuotteita.

Sony – ammattitason tv:t ja projektorit.

Sonyn laajasta mallistosta löytyvät televisiot ja projektorit sekä työhön, että vapaa-aikaan. Uudet 4K/UHD -mallit tarjoavat huippuluokan suorituskykyä ja uusimpia teknisiä innovaatioita.

Yamaha – monipuolisesti ääntä jokaiselle.

Yamaha tarjoaa huippuluokan ääntä jokaiseen kotiin. Myös musiikin langattomat monihuoneratkaisut onnistuvat Yamahan runsaasta valikoimasta löytyvillä Music Cast -laitteilla.

B & W – 50 vuotta laadukkaita kaiutinratkaisuja.

Englantilainen Bowers & Wilkins tarjoaa laajan valikoiman kaiuttimia edullisesta hyllykaiuttimesta huippuluokan lattiakaiuttimiin. Laajasta uppokaiutinvalikoimasta löytyy myös ratkaisu talouteen tai toimistoon, jossa kaiuttimien ei haluta näkyvän.

logo
logo
logo
logo