Haloradio on kuvan, äänen sekä internet-yhteyksien ammattilainen.

LOEWE. – Made in Germany.

Saksalainen televisiovalmistaja Loewe, valmisti maailman ensimmäisen television vuonna 1923. Loewe valmistaa edelleen televisionsa Saksassa.

Loewe noudattaa minimalismin ja kestävän kehityksen periaatteita tuotesuunnittelussaan. Tuotteet ovat kauniita ja sopivat hyvin eri sisustyyleihin. Loewe-televisiolle on saatavissa monia erilaisia jalustaratkaisuja. 

 

Control4 – kodin ja toimiston automaatiojärjestelmä.

Kuva, ääni, valaistus ja lämmitys napin painalluksella. Control4 tarjoaa kokonaisvaltaisia automaatioratkaisuja koteihin ja yrityksiin. Control4  mahdollistaa jokapäiväisessä elämässä käytettyjen laitteiden keskitetyn ohjauksen yhdellä selkeällä käyttöliittymällä.

Genelec – parhaat aktiivikaiuttimet kotiin ja ammattilaiselle.

Suomalaisen Genelec-kaiutinvalmistajan suunnittelufilosofia perustuu kestävään kehitykseen ja ympäristön arvostamiseen. Kaiuttimien muotoilu palvelee niiden akustista suorituskykyä. Genelec valmistaa suorituskyvyltään erinomaisia tuotteita tarkkailukäyttöön, kotikäyttöön sekä AV-asennuskäyttöön.

Tosibox – turvallista surffailua ja etäkäyttöä tiedon valtatiellä.

Tosibox on suomalainen yhtiö, joka on kehittänyt maailman parhaan ja tietoturvallisimman internetyhteyden. Tosibox on VPN-tekniikan uusi standardi.

Pakedge – parhaat tuotteet sisäverkkoon.

Pakedge valmistaa korkealuokkaisia tuotteita sisäverkkoihin. Tuotevalikoimasta löytyy reitittimet, kytkimet, WiFi-tukiasemat ja -kontrollerit sekä ohjattavat virtakiskot.

Sangean - legendaarinen radio.

Sangean Electronics, Inc. on vuonna 1974 perustettu taiwanilainen elektroniikkayritys, joka valmistaa useita palkintoja voittaneita, ensiluokkaisia radiovastaanottimia.

Lyngdorf – innovatiivista hifiä Tanskasta.

Lyngdorf Audio on tarkoitettu toistamaan äänitallenne alkuperäsenä, mitään siitä poistamatta tai siihen lisäämättä. Ainutlaatuisella Room Perfect -järjestelmällä saadaan myös huonetilan aiheuttamat virheet äänessä korjattua

Steinway Lyngdorf – konserttisalin tunnelmaa kotiisi.

Steinway – suunniteltu ja valmistettu Tanskassa vuodesta 2005. Jokainen komponentti on valmistettu ja valittu vastaamaan Steinwayn laatukriteereitä. Steinway on mahdollisuus hankkia konserttisalin tunnelma omaan kotiin.

Marantz – totuudenmukaista musiikin toistoa.

Marantz-vahvistimien tehtävä on toistaa ääni mahdollisimman totuudenmukaisena. Oikea ja hyvälaatuinen HiFi-ääni voi tuottaa elämyksiä. Tähän takoitukseen on olemassa Marantz.

Konto-akustiikkalevyt parantavat tilasi akustiikan luonnollisesti.

Suomalaisilla Konto-akustiikkatuotteilla on erinomainen äänen absorbointikyky. Konto-akustiikkalevyt ovat pintaturpeesta valmistettuja luonnontuotteita.

Sonos – langattomat monihuoneratkaisut musiikin kuunteluun.

Sonos Inc. on amerikkalainen, vuonna 2002 perustettu äänituotteiden kehittäjä ja valmistaja. Sonos on monihuoneäänijärjestelmä, joka toimii kodin/yrityksen langattomassa tai langallisessa sisäverkossa.

Bluesound – langattomat monihuoneratkaisut musiikin kuunteluun studiotason äänellä.

Bluesound tarjoaa mahdollisuuden rakentaa luotettava ja helppokäyttöinen langaton monihuonejärjestelmä. Jokaisessa huoneessa päästään nauttimaan täydellisestä studiotason äänestä.

Heos by Denon – älykkäät langattomat monihuoneratkaisut musiikin kuunteluun.

HEOS – kytke, yhdistä WI-FI -verkkoon ja täytä jokainen huone musiikilla. Toista lempimusiikkiasi suoratoistopalveluista, älypuhelimesta, tabletista, USB-muistilta tai muusta ulkoisesta laitteesta. HEOS by Denon täyttää jokaisen musiikin kuuntelijan vaatimukset.

Sony – ammattitason tv:t ja projektorit.

Sonyn laajasta mallistosta löytyvät televisiot ja projektorit sekä työhön, että vapaa-aikaan. Uudet 4K/UHD -mallit tarjoavat huippuluokan suorituskykyä ja uusimpia teknisiä innovaatioita.

Yamaha – monipuolisesti ääntä jokaiselle.

Yamaha tarjoaa huippuluokan ääntä jokaiseen kotiin. Myös musiikin langattomat monihuoneratkaisut onnistuvat Yamahan runsaasta valikoimasta löytyvillä Music Cast -laitteilla.

B & W – 50 vuotta laadukkaita kaiutinratkaisuja.

Englantilainen Bowers & Wilkins tarjoaa laajan valikoiman kaiuttimia edullisesta hyllykaiuttimesta huippuluokan lattiakaiuttimiin. Laajasta uppokaiutinvalikoimasta löytyy myös ratkaisu talouteen tai toimistoon, jossa kaiuttimien ei haluta näkyvän.

Grandview - valkokankaat kotiteattereihin.

Grandview on maailman johtava valkokankaiden valmistaja, jonka mallisto kattaa kokovaihtoehdot 77” – 150”.  

Ubiquiti - valmistaa langattomia ja langallisia datatuotteita.

Ubiquiti Inc. on amerikkalainen teknologiayritys, joka perustettiin San Josessa, Kaliforniassa vuonna 2003. New Yorkissa nykyään sijaitseva Ubiquiti valmistaa langattomia ja langallisia datatuotteita yrityksille ja yksityisille.

Epson - nauti valkokangaselämyksestä kotonasi.

Epson on yksi maailman suurimmista videoprojektorivalmistajista, jonka valikoimasta löytyy projektori niin kotiin kuin toimistoon. 

Sonance - näkymätöntä ääntä.

Yhdysvaltalainen, vuonna 1982 perustettu, Sonance tunnetaan laadukkaiden kaiuttimien valmistajana. Sonance valmistaa pääasiassa asennuskaiuttimia, koteihin ja yrityksiin.

Amphion - Handmade in Finland.

Amphion Loudspeakers Oy on kuopiolainen kaiutinvalmistaja, joka valmistaa laadukkaat hifi- ja studiokaiuttimensa Suomessa.

logo
logo
logo
logo