Haloradio on kuvan, äänen sekä internet-yhteyksien ammattilainen.

Myymälä

Voimme parhaiten auttaa sinua, mikäli pyydät meidät kotikäynnille, tai tulet piipahtamaan luonamme Helsingin Töölössä. Myymäläämme on hyvät liikenneyhteydet ja yleensä parkkitilaakin löytyy.

Pyrimme aina löytämään hyvän, sisustukseen sopivan ratkaisun tarpeisiisi kilpailukykyiseen hintaan. Myymälässä voit rauhassa tutustua tuotteisiimme ja juoda vaikka kahvit.

Myymälän kotiteatteritilassa on koettavissa huikea elokuvakokemus monikanavaisella Dolby Atmos -äänellä. Kuvan muodostaa projektori, joka siirtää kuvan 120″ ääntä läpäisevälle valkokankaalle. Koko järjestelmää ohjataan Control4 -automaatiolla. Tämä on nähtävä ja koettava! 

Suunnittelu

Erinomainen palvelu on Haloradiossa kaiken liiketoiminnan kulmakivi. Haluamme pitää mahdollisimman hyvää huolta asiakkaistamme. Teemme mielellämme yhteistyötä sisustussuunnittelijoiden, arkkitehtien ja rakennusyritysten kanssa.

Suunnittelemme ja piirrämme pohjakuviisi kaapeleille reitit, laitesijoittelut ja muut tarvittavat yksityiskohdat. Jos kaapeloinnit hoitaa esimerkiksi sähköurakoitsija, käymme tarvittaessa kohteessa tarkistamassa, että kaapeloinnit on tehty oikein.

Asennus

Kun ostat meiltä tuotteen, tai vaikkapa kokonaisen kotiteatterijärjestelmän, asentajamme saapuvat sopimuksen mukaan kotiisi. Asennamme kaiken tarvittavan ja opastamme sinua järjestelmäsi toiminnassa.

Jos internet-yhteydessäsi tai lähiverkossasi ilmenee jotain päivitettävää, hoidamme mielellämme senkin asian kuntoon.
Lähtiessämme viemme pakkausmateriaalit pois ja siistimme työkohteet moitteettomaan kuntoon.

logo
logo
logo
logo