Haloradio on kuvan, äänen, sekä kodin ATK-verkkojen ammattilainen

Myymälä

Voimme parhaiten auttaa sinua, mikäli pyydät meidät kotikäynnille, tai tulet piipahtamaan luonamme Helsingin Töölössä. Myymäläämme on hyvät liikenneyhteydet ja yleensä parkkitilaakin löytyy.

Pyrimme aina löytämään hyvän, sisustukseen sopivan ratkaisun tarpeisiisi kilpailukykyiseen hintaan. Myymälässä voit rauhassa tutustua tuotteisiimme ja juoda vaikka kahvit.

Suunnittelu

Erinomainen palvelu on Haloradiossa kaiken liiketoiminnan kulmakivi. Haluamme pitää mahdollisimman hyvää huolta asiakkaistamme. Teemme mielellämme yhteistyötä sisustussuunnittelijoiden, arkkitehtien ja rakennusyritysten kanssa.

Suunnittelemme ja piirrämme pohjakuviisi kaapeleille reitit, laitesijoittelut ja muut tarvittavat yksityiskohdat. Jos kaapeloinnit hoitaa esimerkiksi sähköurakoitsija, käymme tarvittaessa kohteessa tarkistamassa, että kaapeloinnit on tehty oikein.

Asennus

Kun ostat meiltä tuotteen, tai vaikkapa kokonaisen kotiteatterijärjestelmän, asentajamme saapuvat sopimuksen mukaan kotiisi. Asennamme kaiken tarvittavan ja opastamme sinua järjestelmäsi toiminnassa.
Jos internet-yhteydessäsi tai lähiverkossasi ilmenee jotain päivitettävää, hoidamme mielellämme senkin asian kuntoon.
Lähtiessämme viemme pakkausmateriaalit pois ja siistimme työkohteet moitteettomaan kuntoon.

Rahoitus

Haloradio Rahoitus tarjoaa sinulle nyt ostoksestasi 3 ensimmäistä kuukautta täysin ilman korko- tai kulumaksuja.

Etuohjelma

Shoppailun tulee olla hauskaa ja siksi maailmanlaajuinen Lyoness Shopping Community -yhteisö tarjoaa ostomahdollisuuksia jokaiseen makuun.

logo
logo
logo
logo