Haloradio on kuvan, äänen, sekä kodin ATK-verkkojen ammattilainen

Haloradio on toiminut jo yli 50 vuotta kuvan sekä äänen asiantuntijana.

Asiakkaat tuntevatkin meidät  viihde-elektroniikan osaajana. Jokainen meistä tuntee edustamamme tuotteet läpikotaisin. Tästä huolimatta asenteemme alaa kohtaan pysyy nöyränä. Kotiautomaatio on nopeimmin kasvava tuotealueemme. Internetyhteyksien ja lähiverkon hallitseminen on myös merkittävä osa toimintaamme. Kouluttaudumme jatkuvasti, jotta voimme löytää parhaan ratkaisun tarpeeseesi.
Älä heitä rahojasi hukkaan – fiksu pidentää televisionsa käyttöikää muutamalla kikalla

Vaikka TV:si ei olisi vielä ihan ikäloppu, voivat sen sovellukset alkaa ikävästi hidastumaan. Eikä kukaan jaksa katsella TV-kuvaa, joka odottelee yhteyttä enemmän kuin näyttää ohjelmaa. Moni ryntää kauppaan hankkimaan uuden töllöttimen, mutta TV:n käyttöikää voi pidentää muutamilla konsteilla.

Lue lisää

Älä tee tätä virhettä, jos haluat, että netti riittää kotisi kaikille laitteille

Ihminen on perusluonteeltaan laiska, joten on täysin ymmärrettävää, että moni haluaa pitää kodin kaikki nettiä tarvitsevat laitteet kiinni langattomassa verkossa. Pian nettiä ei riitä jaettavaksi enää juuri millekään laitteelle, eikä sen jälkeen kenelläkään ole mukavaa.

Lue lisää
Miksi netti tökkii ja mikä on riittävä nopeus kotitalouksille?

Suosikkisarjasi tai suuresti odottamasi urheilutapahtuma on juuri alkamassa, kun jotain ikävää tapahtuu. Kuva alkaa pätkiä ja pikselöityy. Tämä tilanne on hyvin tyypillinen, mutta helposti korjattavissa. 

Lue lisää

logo
logo
logo
logo