Haloradio on kuvan, äänen, sekä kodin ATK-verkkojen ammattilainen

Loewe – maailman parhaat televisiot tulevat Saksasta.

Loewe on valmistanut helppokäyttöisiä ja yksilöllisiä tuotteita Saksassa jo vuodesta 1923. Loewe-televisioissa ajaton design kohtaa optimaalisen käyttömukavuuden.
Lue lisää

Control4 – kodin ja toimiston automaatiojärjestelmä.

Kuva, ääni, valaistus ja lämmitys napin painalluksella. Control4 tarjoaa kokonaisvaltaisia automaatioratkaisuja koteihin ja yrityksiin. Control4  mahdollistaa jokapäiväisessä elämässä käytettyjen laitteiden keskitetyn ohjauksen yhdellä selkeällä käyttöliittymällä.
Lue lisää

Genelec – parhaat aktiivikaiuttimet kotiin ja ammattilaiselle.

Suomalaisen Genelec-kaiutinvalmistajan suunnittelufilosofia perustuu kestävään kehitykseen ja ympäristön arvostamiseen. Kaiuttimien muotoilu palvelee niiden akustista suorituskykyä. Genelec valmistaa suorituskyvyltään erinomaisia tuotteita tarkkailukäyttöön, kotikäyttöön sekä AV-asennuskäyttöön.
Lue lisää

Tosibox – turvallista surffailua ja etäkäyttöä tiedon valtatiellä.

Tosibox on suomalainen yhtiö, joka on kehittänyt maailman parhaan ja tietoturvallisimman internetyhteyden. Tosibox on VPN-tekniikan uusi standardi.
Lue lisää

Pakedge – parhaat tuotteet sisäverkkoon.

Pakedge valmistaa korkealuokkaisia tuotteita sisäverkkoihin. Tuotevalikoimasta löytyy reitittimet, kytkimet, WiFi-tukiasemat ja -kontrollerit sekä ohjattavat virtakiskot.
Lue lisää

logo
logo
logo
logo