Haloradio on kuvan, äänen sekä internet-yhteyksien ammattilainen.

Loewe – maailman parhaat televisiot tulevat Saksasta.

Saksalainen televisiovalmistaja Loewe valmisti maailman ensimmäisen television vuonna 1923. Loewe valmistaa edelleen televisionsa Saksassa.

Loewe noudattaa minimalismin ja kestävän kehityksen periaatteita tuotesuunnittelussaan. Tuotteet ovat kauniita ja sopivat hyvin eri sisustustyyleihin. Loewe-televisiolle on saatavissa monia erilaisia jalustaratkaisuja.

Loewe-television tärkeimmät ominaisuudet ovat helppo käyttö, sekä hyvä kuvan- ja äänenlaatu. Saat tallenustoiminnon suoraan

Ubiquiti – valmistaa langattomia ja langallisia datatuotteita.

Ubiquiti Inc. on amerikkalainen teknologiayritys, joka perustettiin San Josessa, Kaliforniassa vuonna 2003. New Yorkissa nykyään sijaitseva Ubiquiti valmistaa langattomia ja langallisia datatuotteita yrityksille ja yksityisille.

Ubiquitin Unifi-järjestelmän avulla voit rakentaa verkon, joka sopii kaiken kokoisiin tiloihin. Tuotteet on suunniteltu niin, että ne saa sijoitettua tyylikkäästi koteihin ja yrityksiin. Ubiquiti-laitteiston etuina ovat mm. helppo käyttöönotto sekä varmatoi

Control4 – kodin ja toimiston automaatiojärjestelmä.

Kuva, ääni, valaistus ja lämmitys napin painalluksella. Control4 tarjoaa kokonaisvaltaisia automaatioratkaisuja koteihin ja yrityksiin. Control4  mahdollistaa jokapäiväisessä elämässä käytettyjen laitteiden keskitetyn ohjauksen yhdellä selkeällä käyttöliittymällä.
Lue lisää

Genelec – parhaat aktiivikaiuttimet kotiin ja ammattilaiselle.

Suomalaisen Genelec-kaiutinvalmistajan suunnittelufilosofia perustuu kestävään kehitykseen ja ympäristön arvostamiseen. Kaiuttimien muotoilu palvelee niiden akustista suorituskykyä. Genelec valmistaa suorituskyvyltään erinomaisia tuotteita tarkkailukäyttöön, kotikäyttöön sekä AV-asennuskäyttöön.
Lue lisää

B & W – 50 vuotta laadukkaita kaiutinratkaisuja.

Englantilainen Bowers & Wilkins tarjoaa laajan valikoiman kaiuttimia edullisesta hyllykaiuttimesta huippuluokan lattiakaiuttimiin. Laajasta uppokaiutinvalikoimasta löytyy myös ratkaisu talouteen tai toimistoon, jossa kaiuttimien ei haluta näkyvän.
Lue lisää

logo
logo
logo
logo