Haloradio on kuvan, äänen, sekä kodin ATK-verkkojen ammattilainen

Haloradio on toiminut jo yli 50 vuotta kuvan sekä äänen asiantuntijana.

Asiakkaat tuntevatkin meidät  viihde-elektroniikan osaajana. Jokainen meistä tuntee edustamamme tuotteet läpikotaisin. Tästä huolimatta asenteemme alaa kohtaan pysyy nöyränä. Kotiautomaatio on nopeimmin kasvava tuotealueemme. Internetyhteyksien ja lähiverkon hallitseminen on myös merkittävä osa toimintaamme. Kouluttaudumme jatkuvasti, jotta voimme löytää parhaan ratkaisun tarpeeseesi.

Miksi netti tökkii ja mikä on riittävä nopeus kotitalouksille?

Suosikkisarjasi tai suuresti odottamasi urheilutapahtuma on juuri alkamassa, kun jotain ikävää tapahtuu. Kuva alkaa pätkiä ja pikselöityy. Tämä tilanne on hyvin tyypillinen, mutta helposti korjattavissa.

Control4 on kotiautomaatiojärjestelmä,

joka mahdollistaa kodin laitteiden keskinäisen kommunikoinnin. Tällöin tuloksena on älykäs, energiatehokas, turvallinen ja mukava koti. Control4 yhdistää valaistuksen, äänen, kuvan, lämmityksen, turvajärjestelmät ja paljon muuta yhdeksi kokonaisuudeksi, jota voit hallita myös etänä. Päätät itse miten kotisi toimii ja Control4 toteuttaa toiveesi.

 

Pakedge-verkkotuotteet on valmistettu vaativaan käyttöön.

Insinöörien ja A/V-ammattilaisten perustama Pakedge valmistaa huippuluokan verkkotuotteita, jotka on tehty komponenttien laadusta tinkimättä. Kodit ja toimistot ovat älykkäämpiä kuin koskaan, joten on tärkeää, että sisäverkko ja internet-yhteys tukevat nopeaa multimedialiikennettä.

logo
logo
logo
logo